Læsestof

Sensitive heste og mennesker

Jeg skriver dette for at dele mine erfaringer. Da jeg har en søn og en hest, jeg vil kalde sensitiv. Det er ikke en diagnose med en gave man er født med. Man forstår bedre sit barn, og dyr er meget nemmer at håndter og især at ride en sensitiv hest.

Drik vand – 9 gode grunde

Det er ikke en hemmelighed, vi skal drikke vand. Det er sundt, at drikke et stort glas kold vand, lige fra morgenstunden, lige ud af sengen, inden maden og kaffen, det gør en stor forskel. Dagens medicin = er vand.

Træthed – 11 gode grunde

Jeg håber rådende kan hjælpe dig, hvis du syndes du er træt. Jeg behandler også for træthed i klinikken. Du kan også læse videre, og se om det giver mening på din træthed. 

Stress

Stressen kan være på job, familie, venner, penge, bolig kig hele vejen rundt på alle aspekter af dit liv. Stress kan skyldes tankemylder, der kører rundt i hovedet, og giver søvnløshed og dårlig nattesøvn.

Vitaminer

Det er rigtig vigtigt at tage vitaminer, til at holde Immunsystemet sundt. Holde forkølelse og influenza væk. Har du et sundt og stærkt immunsystem kan du nem være samme med syge mennesker.