Drik vand – 9 gode grunde

Det er ikke en hemmelighed, vi skal drikke vand. Det er sundt, at drikke et stort glas kold vand, lige fra morgenstunden, lige ud af sengen, inden maden og kaffen, det gør en stor forskel. Dagens medicin = er vand.
Dortheflak.dk læsestof Drik vand 9 gode grunde

Drik vand – 9 gode grunde

Vand og citroner.

Det er ikke en hemmelighed, vi skal drikke vand. Det er sundt, at drikke et stort glas kold vand, lige fra morgenstunden, lige ud af sengen, inden maden og kaffen, det gør en stor forskel.

Dagens medicin = er vand.

1: Afgifter kroppen. I løbet af natten, afgifter din krop dine organer, når kroppen indtager vand, på tom mave skyller du toksiner ud af tarmen, begynder tarmen at bevæge sig, og du får en frisk start på morgenstunden.

 2: Giver huden glans. fra morgenstunden kan man være tør i munden, føles af dehydreret, kan det medføre rynker og forstørrede porer i huden.

3: Bidrager til sundt vægttab. Start med et glas vand, på tom mave, inden du spiser, vand fylder også i mavesækken og du bliver før mæt.

4: Skinnende og sundt hår. Vand fra morgenstunden giver næring til håret. Faktisk udgør vand næsten en fjerdedel af vægten af et menneske hår.

5: Forhindrer nyresten og urinvejsinfektion. Drik vand på tom mave og lige fra morgen. fjerner du syrerne i maven, som giver nyresten. Det gælder også forebyggelse af urinvejsinfektion. og holder toksiner væk, som danner infektionen.

6: Halsbrand. Drik vand og hold mavesyre nede, som har ophobet sig i halsen, som giver halsbrand. Mavesækkens slimhinder er ligeledes afhængigt af vand, for at beskytte sig mod mavesyre.

7: Forbedrer fordøjelsen. Fordøjelsen bliver bedre med 20%, hvis man drikker vand på tom mave. Ligeledes er det vigtig at drikke vand til maden.

8: Man undgår at blive forkølet. Slimhinderne i mund, hals og næse er forsynet med antistoffer, der bekæmper de vira, du indånder eller indtager via mad og drikke, hvis du ikke indtager rigeligt med væske, udtørre slimhinderne og du bliver modtagelse for infektioner, som forkølelse, halsbetændelse og hoste.

9: Dit hjerte kommer i topform. En almindelig årsag til træthed er dehydrering. Dehydrering kan have betydning for koncentrationsevne, koordinationsevne og reaktionstid. hvis du føler dig sløv og ukoncentreret, så drik et glas vand.