Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos.

Dorthe Flak.dk
I.C.Chr. Alle 1
6950 Ringkøbing

Telefon: 21487477
Mail: dortheflak@gmail.com

CVR: 28275935

Hos Dorthe Flak.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Dorthe Flak.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

  • MobilePay på 21487477 eller
  • Bankoverførsel Reg.3409-13479569


Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Dorthe Flak.dk tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 9 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra ca. 40 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med DAO. Opstår der problemer, kontakt os. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Der gives ingen reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale ved fragten. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Åbnede produkter refunderes ikke. Du skal reklamere 2 dage efter du har modtaget og opdaget manglen/fejlen. Og sende billede bevis til Dorthe på 21487477 eller mail: dortheflak@gmail.com. som vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: Dorthe Flak, I.C. Chr. Alle 1, 6950 Ringkøbing. 

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende mobilepay nummer – bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr.

mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

  • Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: (personlig pleje)
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  • Varer, hvor plomberingen er brudt.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 4 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Til forsendelsen skal jeg bruge:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Dorthe Flak.dk Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Dine oplysninger vider gives IKKE til 3 person.