Klarsyn – Clairvoyance - Soul Body Fusion

Praktiske informationer

I flere år har jeg brugt klarsyn og Clairvoyance til mine klienter, Jeg tuner min ind og bruger klarsyn og åndelige guider til at finde svarende på dine spørgsmål, som kan være deres privatliv, parforhold, job, bolig, virksomheder, sorg, afdøde kontakt eller er du gået i stå.

Det kan være svært at tage de rigtige beslutninger selv, fordi følelser og forvirringer står i vejen, med klarsyn får du svar på dine spørgsmål fra den åndelige verden som vil guide og sparre dig. 

Bookning af tid:
Du sender en SMS på 21487477, hvor vi aftaler en tid, hvor vi kan snakke i ro og mag uden afbrydelser.
Betalingen: Mobilepay 21487477

Pris: 
10,- pr min. via telefon. (betales inden vi siger farvel)

75,- pr spørgsmål via SMS. (betales forud) 

Klarsyn – Clairvoyance - Soul Body Fusion

Klarsyn

Åben dit sind for klarsynet og lad dine åndelige og spirituel verden åben op. Hvor jeg som clairvoyant ser din vej i billeder, hændelse, personer, stemmer og følelser, i mit indre blik. Hvor jeg beskriver i detaljer, det jeg ser, for fortalt, det er resultater i den energi på dagen. En clairvoyance er et her og nu billede af hvem du er, dit liv, din situation og de faktorer som påvirker dig. Den handler om det næste skridt i dit liv.

Jeg bruger healing i næsten alle telefonsamtaler, hæver energien så du mærker dig selv og dine behov, helt inde i hjertet, hvor du mærker, ser dine ændringer og mønster, se klart vejen frem. Jeg er klar til at hjælpe dig, så du får ro i sind og sjæl. 

Clairvoyance

Jeg kan hjælpe dig til at få klarhed over dine udfordringer og til at se, hvordan du kommer videre, Valget er dit, som du selv må tage, men du kan få hjælp og vejledning, så du føler dig godt rustet i din beslutningsproces. En clairvoyance er et “her og nu” billede af hvem du er, dit liv, din situation og de faktorer som påvirker dig. Den handler om det næste skridt i dit liv.

Healing og Soul Body Fusion

bruger jeg i næsten alle mine behandlinger, Når du mærker dig selv og dine behov, helt inde i hjertet / sjælen, mærker du svarende, eller kan se og ændre dine mønster og se vejen frem.

Healing giver en god energi, jeg mærker dig igennem og mærker din krops tilstand, uro, smerter, skavanker. Det er altid godt med en god meditation.

Mærk din sjæl – lyt til din sjæl – Stol på din sjæl.

Afdøde kontakt

Jeg tager kontakt til både menneske og dyrenes verden, jeg behandler både på briksen i klinikken og via telefon.