Kropsterapi

Kropsterapi & zoneterapi i Ringkøbing

Har du smerter, føler du dig udbrændt, træt, anspændt eller ubehag i kroppen?

Jeg er Dorthe Flak og behandler med Kropsterapi som er en blanding af kiropraktor, fysioterapi, massage der går i dybden, samt cupping-terapi, healing, og Soul Body Fusion ® og Akupunktursur. En behagelig behandling med ro, harmoni og nærvær. Der er ikke to behandlinger der er ens, jeg skræddersyer den behandling din krop har brug for, en behandling varer 60 min. Du skal ikke have noget med, jeg har håndklæder og tæpper, jeg bruger IKKE olie. Jeg har klienter i alle aldre, med udfordringer som.

I klinikken kommer du på briksen: Med magnet topmadras, Du ligger i undertøj med tæppe på, hvor vi lige tager en snak, imens jeg mærker din krop igennem, når jeg har løsner hele kroppen, kan jeg gå i dybden med det smerteområde, du tumler med. Der er en årsag til man har smerter, stivhed og skavanker, hvor metoder og teknikker, kombineret med åndedrætsteknikker.

Kropsterapi

Kropsterapi er en effektiv dybdegående kropsbehandling som forebyggelse og helbreder skavanker og ubehag, med åndedrættet slapper kroppen af og slipper muskelspændinger og gør dig smidig, led, sener, nervebaner og bindevævet. Muskelspændinger som er overbelastning, Kropsterapi styrker Immunsystemet, ubalance i kroppen, mave/tarm problemer, Smerter, stivhed og skævhed. som vi kender bedre som ondt i hovedet, nakken, skulder, ryg, lænd og hofter, knæ og ankler, samt stress, angst, og andre generende fysiske og mentale/psykiske belastninger. Jeg hjælper din krop til at helbrede sig selv. Jeg behandler hele kroppen fra top til tå. Når jeg har løsner hele kroppen, kan jeg gå i dybden med det smerteområde, du tumler med.

Her kommer du i bedre kontakt med din krop og dit sind, hvilket kan styrke og forøge din livsglæde. Og få en bedre Energi, balance, overskud og ro ind i din hverdag, som også kan være gavnligt i dit arbejde eller på din uddannelse eller hjemmefronten. Samtidig undgår du risikoen for at få stress, angst og depression og andre både fysiske og psykiske lidelser. lettere ved at slappe af giver bedre søvn.

Det hele hænger samme. Det starter som regel med en smerte, man går og spænder op, så bliver man stiv og så har man skaden. Åndedrættet, bindevæv og muskelspændinger har indflydelse på dit psykologiske velvære. Går man for længe med sine smerter, kan man lave smerter andre steder, fordi man kompenserer fra sine smerter, jo før du kommer, jo nemmer har jeg med at hjælpe dig. En behagelig behandling, med ro, harmoni og nærvær. Få krop og sjæl i balance – Healing og Clairvoyance: Bruger jeg i mange behandlinger alt efter hvilken person jeg har på briksen. Kroppen husker det, du gerne vil glemme, få krop og sjæl i balance. 

Zoneterapi

Zoneterapi bruger jeg i ansigtet og fødder. Zoneterapi renser venner, blodårer, medianer banerne og sætter gang i udrensningen af kropscellerne. Løsner en del betændelse i kroppen, hævelser i knæ, seneskedehindebetændelse. Det er vigtigt at åndedræt er med. Zoneterapi Løsner en del i kroppen, som ubalance i kroppen, smerter. Overskud, go energi især til vægttab. Betændelse og

hævelser i knæ, seneskedehindebetændelse. Stress i maven løsnes musklerne med åndedrættet. Zoneterapi løsner gamle skader og chok. Hovedpine, migræne, stress, angst, depression. 

Cupping terapi

Cupping terapi er til dig der har smerter i Muskler, Bindevæv, Medianer baner, Nerver og Sener. Velegnet til Forkølelse, Astma, Bronkitis, Hoste, Mave og Tarm problemer, Knas med organerne, Knæsmerter, Hælsporer, Golf albue, Tennis albue, Frossen skulder, Hold i nakken, Traumer behandling, Migræne, Hovedpine, Kronisk lændesmerte, iskiassmerter, hekseskud, Led problemer

Akupunktursur

Er et plaster med en lille marmorsten, som sættes på akupunkturpunkter i øret, det kan være mod søvn, angst, appetitten, hoste, smerter, organer m.m. 

Efter en behandling

Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt. Du kan være træt, eller du kan også få en masse energi. Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner efter en behandling. Man kan nærmest få influenzasymptomer, ondet i halsen, feberligene, det kan vare et par dage efter behandlingen. Man kan mærke at kroppen arbejder, kroppen skal udskille gamle affaldsstoffer. Nogle klienter oplever deres urin er mere gult og lugter mere. Det er fordi kroppen regenererer sig selv. Det er vigtig du drikker en masse vand.