Kommunikation og selvudvikling

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 100,00 kr..

-
+

Betalingsmuligheder

Produktdetaljer

Kommunikation og selvudvikling med Dorthe Flak

30/4- 2019 udkom min bog, til dig med dyr og vil udvikle dig, bogen er på 85 sider.

Afsløring af bogen

Jeg skal ikke belære dig om hest, dyr eller om dig selv, min mission er at sætte din mavefornemmelse i sving, at du mærker efter hvad der er rigtig for dig og din hest/dyr.

  • En bog til mennesker, der har dyr
  • En bog til personlig udvikling
  • En slags opgave bog til dig, der vil mærke dig selv
  • En bog, hvor du får hjælp til at heale dig selv og telepati til dit dyr.
  • Hund og katte er også i bogen, og selvfølgelig børneopdragelse. Læs hvorfor opdragelse af børn og dyr ligger så tæt op af hinanden.

Jeg beskriver hvordan du får ro og harmoni med dig selv, her får du redskaber til hvordan du får kontakt til dit dyr med Telepati.

Min begyndelse på healing og telepati startede i 2007, hvor jeg køber Blidá en islænder hoppe på gul og gratis, til få penge da hun ikke kunne håndteres, hun lærte mig det på den hård måde, lære at Lytte, Se og Mærke hvad hesten/ dyr har brug for, det gør det hele meget nemmer bare spørg hesten. Nu har Krummi overtaget Blidás plads, nu er det Krummi der er min skole lære.

Hvorfor det er så vigtigt at tage vores dyr alvorligt og kommuniker med vores dyr, vores dyr gør kun det de bliver bedt om, og gør de det forkerte er det kommunikationen der er forkert.

  • Taler du med eller til dit dyr?? (eller barn)
  • Hvis du ikke har en glad Hest, så har du ingen Hest? (Det gælder både hund, kat og børn) Træning af heste i klassisk dressur i detaljer og alternative behandlinger.

En let læselig bog.

Yderligere information

Relaterede produkter