KLIK HER FOR AT BOOKE EN TID

Telepati og behandling af dyr

Behandling af dyr.

  • Behandling af hunde i klinikken i Ringkøbing.
  • Telepati og healing med dyr via mail.

Hund: Jeg behandler hunde i klinikken i Ringkøbing. Er din hund skadet, stiv i kroppen, så masser og behandler jeg muskler, bindevæv, sender, led. adfærdsproblemer samtidig med telepati.  Pris: 60 min. til 550,- Læs mere her: https://dortheflak.dk/behandling-af-hunde/

Telepati via mail.

Har du spørgsmål til dit dyr?

Det et kan være om dens adfærd, træning, skader, sygdomme, udfordringer du har med dit dyr.

  • Du sender en mail til dortheflak@gmail.com med et nyt foto af hele dyret, hele et øje og gerne hele kroppen fra den ene side, der må ikke være andre dyr på billedet, da de kan gå ind og forstyrre,
  • Det er vigtigt at du skriver dyrets navn, alder og køn og så dine spørgsmål.
  • Skriv gerne hvornår du har tid til at runde af på telefonen.
  • Jeg går i gang når jeg har modtaget 650,- via mobilepay.

Jeg kan bedst lidt at lave telepati på mail. Her sider jeg i ro, og har kun fokus med dyret, hvis man er i en hestestald, kommer der nogen gående på gangen, og de andre heste er rigtig go til at blande sig i samtalen. Så både du og jeg får mere ud af det via mail.

I sjældne tilfælde oplever jeg, dyr ikke vil fortælle ret meget, fordi de bliver overrasket over at jeg forstyrrer, det er især ungdyr eller dyr i ubalance, Så derfor kan jeg godt bruge et par dage på at snakke med jeres dyr.

Alt hvad jeg laver med dyr, har jeg telepati ind over, telepati er kommunikation, lige som du og jeg snakker, stille spørgsmål og få svaret det gør det hele meget nemmere. Jeg kommuniker både når jeg behandler, underviser og træner.

Jeg laver telepati på alle dyr som hest, hund, katte, geder, køer, grise, kaniner m.m.