Online behandling

Online behandling Healing og telepati.

  • Healing, Clairvoyance og klarsyn via telefon.
  • Jeg laver telepati med dyr via billeder på mail.

Healing og Clairvoyance via telefon.

Har du ikke mulighed for at komme til Ringkøbing, men har behov for healing og klarsyn på din spørgsmål, som kan være om hverdag, job, kærlighed, afdøde kontakt m.m.

Behandler kan forgå via FaceTime, zoom eller bare alm.Telefon.

Du sender en sms på 21487477, hvor vi finder en tid vi kan FaceTime, hvor vi kan snakke i ro og mag. Hvor jeg tuner mig ind, og finder svarende til dig, pris: 5 kr.pr min.

Telepati med dyr via mail:

Har du spørgsmål til dit dyr?

  • Send en mail med et nyt foto af hele dyret, hele kroppen fra den ene side, der må ikke være andre dyr på billedet, da de kan gå ind og forstyrre,
  • Det er vigtigt at du skriver dyrets navn, alder og køn og dine spørgsmål.
  • Skriv gerne hvornår du har tid til at runde af på telefonen.
  • Efter samtalen mobilepay i 350,- Mailen er dortheflak@gmail.com

Jeg kan bedst lidt at lave telepati på mail. Her sider jeg i ro, og har kun fokus med dyret, hvis man er i en hestestald, kommer der nogen gående på gangen, og de andre heste er rigtig godt til at blande sig i samtalen. Så både du og jeg får mere ud af det online.

I sjældne tilfælde oplever jeg, dyr ikke vil fortælle ret meget, fordi de bliver overrasket over at jeg forstyrrer, det er især ungdyr, der ikke kan tage stilling til spørgsmålene.

Snakker du med din hest eller til din hest?

Alt hvad jeg laver med dyr, har jeg telepati ind over. Telepati er kommunikation, lige som du og jeg snakker, stille spørgsmål og få svaret det gør det hele meget nemmere. Jeg kommuniker både når jeg behandler, underviser og træner.

Det er så vigtigt at vi forstår vores dyr, der findes ikke dumme dyr, de gør kun deres bedste.

Men det er vores adfærd der ødelægger dyrene, vi kan bare ikke se det, vi ser det først, når vi kan mærke os selv. Når du kan mærke dig selv, så lytter du mere til din 6sans, og du kan høre/mærke hvad dyret siger.