Moringa Tilbud

Moringa produkter. OPHØRER!

Tilbud på de sidste 5 kasser, 100 kr.  pr kasse i oktober udsalg.

2 x Premium Tea

1 x Super mix

1 x Triotic

1 x XM+

Er et økologisk træ der vokser i Asien og Afrika. Og går under navnet livets træ. Den indeholder 92 vitaminer og mineraler.

Jeg har 4 produkter: 

1: Te der udrenser. Renser dit system for dårlige stoffer og sikre dit fordøjelsessystem optager de næringsstoffer du har behov for. Indeholder:
Moringa Oleifera (Pulver fra blade og frugten + frø), Orange skal, Havtorn bark, Pebermynte blade, Blade fra Senna planten, lægestokrose Rod, Hedemelbærris, Kamille blomster, Hybenrose frugt.
Testemonials Denne te sikre at jeg får en fantastisk dyb søvn og den renser virkelig hele min krop ud. Morgenen efter jeg har drukket denne te, skal jeg på toilettet og jeg føler min krop er fri for alle skadelige stoffer.

 • Teen er meget velsmagende.
 • Premium Tea er en skøn blanding af urter, blade, rødder, bark mm., der giver en hjælpende hånd til fordøjelsen.
 • Premium Tea er en naturlig måde at detoxe på, da teen vil hjælpe med at frigive giftstoffer fra fx fedtcellerne.
 • Udrensning med Premium te giver vores krop efterfølgende mulighed for bedre at optage livsnødvendige næringsstoffer fra vores mad.
 • Premium Tea fungerer som et naturligt afføringsmiddel og er vanddrivende.

Anbefalet brug: Max 1 til 2 gange ugentlig
Drikkes lige før sengetid. Lav en kop te af 1 eller 2 breve Premium Tea og lad det trække 5-10 minutter eller længere. Kan drikkes varm eller kold. En kasse Te med 30 breve koster 450 kr. Løse te breve kan købes hos mig til 15,- pr. brev. (Personlig er jeg glad for Teen, jeg er overraskedet over alle de affaldstoffer jeg går med, væske i kroppen er væk, føler mig let, smidig og god energi, efter jeg er begyndt at bruge Teen, kan kun anbefales.)

2: Super mix – til dyr. – Fremmer anti inflammation

 • Øger mental klarhed
 •  Øger energiniveauet
 • Nærer kroppens immunsystem
 • Næringsstoffer, der let optages i kroppen
 • Hjælper med at fremme et sundt blodsukkerniveau
 • Fremmer sund fordøjelse
 • Giver naturlige fordele mod aldring.Har du været stresset og har meget svært ved at få dit energiniveau op igen og du føler du har en osteklokke ned over hovedet, så kan jeg anbefale Supermix. Bland pulver op i kold vand og ryst godt, drik Supermix  om morgen på tom mave,  mindst 15 min før din morgen mad.Til dyrene kan du drysse det i deres foder. til en lille hund deler du brevet i 6. Du kan købe en kasse med 32 breve til 810,-  eller løs brev til 25 kr. pr. stk.

3: XM+ Energi – Extreme Energi Mix
XM+ kombinerer de mange næringsstoffer fra Moringa oleifera med naturlig energi og præstationsingredienser til at hæve dit humør, styrke dit energiniveau og undertrykke din appetit.
Der de dage hvor det er svært at leve et harmonisk, energifyldt liv. Din søvnrytme, vestens madvaner og stress, kan føre til fysisk og mental træthed. Behovet for øget energi er tydeligt i det 13 billioner om året – og voksende – energidrik markedet. Selvom mange at disse produkter giver et hurtigt energi boost, så mangler de næringsstoffer så dit system ikke ”crasher”.
Næringsstoffer er nøglen til din krops evne til at tilgå energien fra fedt celler og den mad vi spiser. ATP, anses ofte som vores cellers energi valuta, bruges i til højydelses aktiviteter. B vitamin, calcium, magnesium og mange andre vitaminer og mineraler er kritiske for vores evne til at omdanne kulhydrater til ATP. Ligeså er c vitamin, jern og andre mineraler kritiske for at vi kan omdanne protein og fedt til ATP. Indeholder: Naturlig koffein, lidt sukker og Ginseng. OBS: Må ikke bruges af unge mennesker under 17 år. Lider du af binyretræthed, er energi boost ikke så stor og du kan føle dig mere træt efter indtagelse, hvilket skyldes at koffein ikke er godt ved binyretræthed. Drik det ikke efter kl. 15 så kan du få søvnbesvær før kl. 02 – den drikkes morgen og formiddagen. Blandes op i vand og ryst godt. En kasse med 32 breve koster 810,- og løse breve koster 25,- pr brev.

4: Triotic – Mave og tarm. Triotic er sammensat af tre nøje udvalgte robuste bakteriestammer (probiotika) – Disse gode bakterier er levende mikroorganismer som spiller en unik rolle i at hjælpe fordøjelsessystemet med at yde optimalt og fremme en bedre optagelse næringsstoffer.
Triotic’s probiotiske stammer kan overleve de barske forhold som eksisterer i vores fordøjelsessystem. Dette tillader produktet at nå øvre og nedre tarm, så det virker optimalt.
Fordele
• Understøtter mave-tarm sundhed
• Hjælper med normalt immunforsvar
• Tilpasset til voksne og børn, med honningmelon smag
• Let at anvende, med oral hurtigsmelteteknologi
• Indeholder tre klinisk studerede probiotiske stammer Triotic indeholder 3 robuste probiotika: Bifidobacterium animalis som er en grampositiv, anaerob, stavformet bakterie af Bifidobacterium-slægten, som findes i tyndtarmen hos de fleste mennesker. Klinisk forskning viser, at brug af Bifidobacterium animalis ssp. lactis-bakteristammen kan understøtte normalt immunforsvar.
Lactobacillus acidophilus BIFOLAC ™ 5: Kliniske studier afslører brugen af denne probiotiske stamme hjælper til normal næringsstofabsorption.
Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC ™ PB01: Flere undersøgelser af Lactobacillus rhamnosus afslører normal støtte af mave-tarmsundhed og forebyggelse af fedtlagring. En kasse med 32 breve koster  350,- og løse breve koster 15,- pr. stk.

kontakt mig hvis du har spørgsmål.