Kropsterapi/Zoneterapi

Kropsterapi med zoneterapi nær struer

Kropsterapi med zoneterapi, Cupping terapi, Heling og Soul Body Fusion ® og Magnetfeltterapi nær Struer.

Du skal ikke have noget med, jeg har håndklæder og tæpper, Jeg bruger IKKE olie.

Har du smerter, irritationer eller udfordringer.

 • Stress og Angst
 • Hovedpine
 • Nakke og Rygproblemer
 • Skulderproblemer
 • Mave og Tarmproblemer
 • Lænd og Hofter
 • Knæ og Ankelproblemer
 • Muskelspændinger
 • Seneskedehinde betændelse
 • Bindevæv
 • Få Krop og Sjæl i balance
 • Generende fysiske og psykiske belastninger.

Kropsterapi er en dybdegående behandling af muskler, led, åndedræt. Hele kroppen hænger sammen, jeg behandler fra hovedet til tåspidser. Når jeg har løsner hele kroppen, kan jeg gå i dybden med det smerteområde som klienten tumler med. Kropsterapi gavner både de fysiske og psykiske spændinger. Kropsterapi er effektiv, til forebyggelse og afhjælpning af livsstils relaterede sygdomme.

Ubalancer som eksempelvis muskelspændinger, som ondt i nakke og ryg, stress, angst, og andre generende fysiske og mentale/psykiske belastninger. Behandlingen hjælper med at retablere kroppens balance og egne ressourcer. Den er særdeles velegnet til at behandle konkrete fysiske skader, da hele kroppen inddrages, og flere forskellige områder kræver behandling, udover der hvor skaden mærkes, for at få et blivende godt resultat. Kropsterapi hjælper klienterne med at give slip fysisk og psykisk, så de nemmere kan slappe af og håndtere deres udfordringer på den rigtige måde. Behandling giver dem en dybere kropsbevidsthed, så de bliver mere opmærksomme på, hvordan kroppen har det.
Uanset om du gerne vil have bedre kontakt med dig selv og din krop, eller om du kæmper med et fysisk eller psykisk problem, kan du få gavn af Kropsterapi.

Alle kan skabe en bedre balance og indre ro i hverdagen, som også kan være gavnligt i dit arbejde eller på din uddannelse eller hjemmefronten. Her kommer du i bedre kontakt med din krop og dit sind, hvilket kan styrke din livsglæde. Det kan endvidere gøre det lettere for dig at skabe personlig udvikling og fremadrettet nå de mål, du sætter dig for.

Samtidig undgår du risikoen for at få stress, depression og andre både fysiske og psykiske lidelser.
Det hele hænger samme. Det starter med en smerte, man går og spænder op, så bliver man stiv og så har man skaden. Åndedrættet, bindevæv og muskelspændinger har indflydelse på dit psykologiske velvære.

Magnetfeltterapi: På briksen er der en topmadras med magneter. Magneter og varmen fra ulden, er et godt hjælpemiddel, til skader af muskler, sener, kredsløb, gigt m.m. Magneter øger blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer. Magneterne hjælper mig meget når jeg behandler, det oplever klienten også. Magneter er ufarlige og må bruges året rundt.

Zoneterapi bruger jeg både i ansigtet og fødder, her fortæller kroppen mig en hel del.

Cupping terapi er til dig der har smerter i Muskler,  Bindevæv, Medianbaner, Nerver og Sener. Velegnet til  Forkølelse, Astma, Bronkitis, Hoste, Mave og Tarm problemer, Knas med organerne, Knæsmerter, Hælsporer, Golf albue, Tennis albue, Frossen skulder, Hold i nakken, Traumer behandling, Migræne, Hovedpine, Kronisk lændesmerter, Iskas smerter, Lumbago, hekseskud, Led problemer, Smerter i nervebaner og sener

Healing bruger jeg i alle behandlinger alt efter hvilken person jeg har på briksen.
Kroppen husker det, du gerne vil glemme. Under behandlingen mærkes ofte en direkte sammenhæng mellem mentale og fysiske tilstand, og ligeledes hvordan krop og sind arbejder sammen om at bringe klienten “tilbage på sporet” Læs mere om healing.

En behagelig behandling med ro, harmoni og nærvær.

Der er ikke to behandlinger der er ens.