Hestekursus 1 dag.

Hestekursus 1 dag.

Jeg kører ud og holder kursuser og her hjemme.

En spænende dag, med ro, harmoni, kærlighed og kom helt tæt ind på livet af din hest.

Og i vil forstå hinanden både i ridning og i alt omgang.

Vi starter med Teori – praktisk og så ridning/ træning med det du har lært.

Som vært: Hvis du inviter ca. 6 heste med rytter, og ligger hus til.

Vi startet med: Morgenmad og teori kl. 9.00. I får min bog, som er jeres kursusmateriale og i kan skrive i bogen til notater. Derefter går vi ud og arbejde med hesten i kommunikation og telepati.

Frokost. Man bliver godt sulten, på en hård dag, vi tager mere teori. Ud og ride samt arbejde fra jorden. Kurset slutter, når alle har været på banen om eftermiddagen. Et kursus med kommunikation, Telepati, Healing og meditation, hvor i lære at kommuniker med jeres hest, også under ridning samt træning i jordarbejde.

Ved tilmelding: Skal jeg bruge et billede og en beskrivelse af hesten og de udfordringer i har. Hestens Navn – Alder – Køn. Så kan jeg forberedt mig og kan gå hurtig i dybden, når jeg underviser dig. (Hvis i ejer flere heste, der skal med på kurset, finder vi en sær pris)

Medbring: Hesten og det udstyr du plejer at bruge, sadel og trenser. Tøj/dækken efter vejr og vind, om det er ude eller inde, også dig gode humør.

Pris: (Efter aftale)

Betalingen: Tilmeldingen er registret ved betaling, på mobilepay eller konto. Derefter går jeg i gang med at forberede billeder og spørgsmål, og forberede mig på kurset.