Helle Sommer

Jeg samarbejder med Helle Sommer fra Thisted. Helle er en dygtig behandler, husrenser og klarsyner.

Behandlinger:

Jeg kan tilbyde healingsmassage som gør godt for spændinger i kroppen, traumer som sidder fast i kroppen. det er en vigtig del at der er balance i krop og sjæl for at den kan fungere optimalt i hverdagen. 

Sportsskader : Jeg hjælper med at få  ro på smerterne derved får I  hurtig balance i kroppen. så i kan komme i genoptræning så hurtigt som muligt.

Slidgigt/leddegigt: Jeg hjælper jer med at formindske smerterne i kroppen. Sådan at I kan få en nemmere hverdag, selvom I har den her sygdom.
Zoneterapi: Jeg bruger det til at give Jer ekstra energi til kroppen.

  • Behandlingen for en time. 300 Kr
  • Behandling for ½ time. 175 Kr

Husrensning:

Jeg køre ud for at rense huse, hvor der er ældre sjæle som sidder fast i virkeligheden. Der er mange grunde til at de sidder fast, det kan være familie, tidligere ejere der ikke kan give slip på huset.

Hvis i mærker noget anderledes/usædvanligt i huset end i plejer, så som sure lugte, mærkelige lyde såsom døre og gulve der knirker. Hvis børnene sover dårligt eller nævner noget de har set eller hørt noget, så er der åndeligt aktivitet. Hvis i har dyr ændre de også adfærd.

  • Jeg tager 1300 kr. for en time, det er med kørsel.

Klarsyn:

Klarsyn: pr. telefon, hvor jeg hjælper jer med at få svar på nogle spørgsmål som I nu går og spekulerer på fx. Job, økonomi, kærlighed, eller familie.

Afdødekontakt:  Hvis i ønsker at komme i kontakt med en som i ikke fik sagt ordentligt farvel til eller har nogle spørgsmål til vedkommende som i savner.

  • Jeg tager 5 kr. pr. minut.

I er altid velkommen til at kontakte mig på 41 11 27 81.

så kan vi tage en snak om, hvad dit behov og ønsker er.

Mvh. Helle Sommer