Healing og telepati med dyr

Healing og telepati med dyr.

Snakker du med din hest eller til din hest?

Alt hvad jeg laver med dyr, har jeg telepati ind over. Telepati er kommunikation, lige som du og jeg snakker, stille spørgsmål og få svaret det gør det hele meget nemmere. Jeg kommuniker både når jeg behandler, underviser og træner.

  • Har du brug for hurtig hjælpe nu og her, med adfærd, i stalden eller ride problemer, så ring mig op på 21487477, Har jeg en klient svarer jeg ikke, men jeg ringer så snart jeg har tid. Send gerne SMS.

 

  • Har du spørgsmål til dit dyr? Send en mail med et nyt foto af hele dyret, et øje og gerne hele kroppen fra den ene side, der må ikke være andre dyr på billedet, da de kan gå ind og forstyrre, og dine spørgsmål. Det er vigtigt at du skriver dyrets navn, alder og køn, Skriv gerne hvornår du har tid til at snakke på telefonen. Efter samtalen mobilepay i 350,- Mailen er dortheflak@gmail.com

Det er så vigtigt at vi forstår vores dyr, der findes ikke dumme dyr, de gør kun deres bedste.

Men det er vores adfærd der ødelægger dyrene, vi kan bare ikke se det, vi ser det først, når vi kan mærke os selv. Når du kan mærke dig selv, så lytter du mere til din 6sans, og du kan høre/mærke hvad hesten siger.

Jeg kan bedst lidt at lave telepati på mail. Her sider jeg i ro, og har kun fokus med dyret, hvis man er i en hestestald, kommer der nogen gående på gangen, og de andre heste er rigtig godt til at blande sig i samtalen. Så både du og jeg får mere ud af det.

I sjældne tilfælde oplever jeg, dyr ikke vil fortælle ret meget, fordi de bliver overrasket over at jeg forstyrrer, det er især ungdyr, der ikke kan tage stilling til spørgsmålene.

  • Jeg behandler, træner og underviser med telepati.
  • Jeg laver telepati via billeder på mail.
  • Jeg holder kursuser, hvor telepati er en vigtig rolle.
  • Min Bog. Som er kursus materiale og kan købes.

Healing: Energi arbejde, vurdering at dyrets tilstand, sandhed og sundhed.