Endags kursus Telepati

Endagskurser:

Til dig der har hest, hund, kat, kanin alle dyr kan være med.

1 dagskursus. Uden dyr kun visuel i telepati, healing og meditation.

Du lærer at komme helt ind i dig selv og blive afbalanceret så du har nemmere ved at lære at kommuniker med dyr via foto og guide. Alle kan være med.

En spænende dag, med ro, harmoni, kærlighed og du kommer helt tæt ind på livet af dit dyr. Og i vil forstå hinanden på en helt anden måde i alt omgang.

Max 5 personer.  En lærerig og intenst dag, alle bliver hørt.

Frokost. Når vi trænger til en pause og noget energi, inden vi forsætter, jeg laver lidt mad så vi spiser og hygger sammen.

Tilmelding: til Dorthe på 21487477 eller mail: dortheflak@gmail.com. betalingen sker ved mobilepay 21487477 eller konto.

Medbring: 3 billeder og 5 spørgsmål af det dyr som du vil snakke med og kom dem i hver deres kuvert, med et tal på, kuvert 1 og kuvert 2 osv. foto skal være af nyrer dato, billede af dyrets øje og gerne hele kroppen.

Det må gerne være hest, hund og kat alle dyr kan være med, der må ikke være andre dyr med på billedet da det kan giver forvirringer, Og så et billede af en afdød hund, hest, kat eller en nærmest person som bedsteforældre, en du kender og gerne vil i kontakt med.

Prisen er 1050 kr. med fuld forplejning hele dagen.