Efter en behandling

Efter behandlingen kan du være træt. Men du kan også få en masse energi.

Reaktioner på behandlingen: Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for, i mere eller mindre grad, de fortager sig oftest efter 2-3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.

Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt på især kropslig behandling. Reaktioner, så som smerter i led eller muskler, skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer kan ligge i kroppen i form af små krystaller, som ved udskillelsen  og udrensning kan være smertefuld og kræver flere opfølgende behandlinger.

Det er vigtig du drikker en masse vand, de næste dage efter behandlingen, ellers risikere du at blive dårlig, fordi kroppen kan udskille affaldsstoffer efter behandlingen. Nogle klienter oplever deres urin er mere gult og lugter mere. Det er affaldsstoffer, der udskilles.

Man kan nærmest for influenza symptomer, ondt i halsen, føleles som feber, det kan vare et par dage efter behandlingen. Man kan mærke, at kroppen arbejder. Det føles som regel bedre end smerterne.

Det er naturligt for kroppen at blive træt, når den har brug for at regenerere sig. Det er en god ide at hvile sig, hvis kroppen beder om det.

Ganske få klienter får forbigående en forværring af generne i et par dage efter behandlingen, så går det over af sig selv igen. Det er ligesom, hvis man renser et sår, så kan man også mærke det “arbejder” i huden.

Få klienter mærker slet ingenting overhovedet. Men synes dog stadig behandlingen er rigtig dejlig. Det er ofte dem, som ikke har noget gener i forvejen.

De fleste mærker at kroppen arbejder. Og at de ret hurtig får mere bevægelsesfrihed og færre eller slet ingen gener og smerter. Og dermed får de mere velvære, energi og livskvalitet.