DF Creme med krystaller

Krystalcremen indeholder en krystal, som du kan bruge til pynt eller i dit drikkevand. Vælg den krystal creme, som tiltrækker dig mest. De er lavet med stor healingeffekt.

Silkeblød creme med krystaller

Skal du bruge en creme ud over det sædvanlige? En creme til både hænder og ansigt. Hos Dorthe Flak har du mulighed for at købe en fugtgivende creme med krystaller, som er blevet fremstillet af undertegnede.

Når Cremen er brugt har du krystallerne tilbage, som lomme sten, pynt eller til meditation så din krystal hjælper dig vider. Krystaller i creme giver dobbelt effekt, cremen gør det creme gør og krystallen gør sig, vælg den Creme med den krystal der tiltrækker dig mest. Cremen med krystaller er lavet med stor healing effekt. Indhold: Grundcreme, Traumeel, glycerin, A og E vitamin, let kamilleduft.

 • 25 ml. bøtte Creme pris: 90,-
 • 200 ml. bøtter Creme pris: 360,-

Krystal:

Rosenkvarts: Er til “kærlighed og tryghed” Giver beroligende energi og kraftig kærlig energi, fjerner negativitet fra kroppen. god til stress og følelsesmæssig belastning. Styrker blodomløbet. God til sorg, stenen hjælper dig med at elske dig selv, og lad dig elske andre, der bringer harmoni, positiv, energi i dit liv, rosenkvark åbner op for dine clairvoyante evner, den beskytter dig mod stråler fra mobile, computer, fjernsyn m.m.  Chakra: Hjertechakra Stjernetegn: tyren og vægten. Bruges til: pynt i huset, som giver energi og beskyttelse, lomme sten, meditation.

Bjergkrystaller: Giver spirituel energi, healing og udrensning. Den hjælper på svimmelhed, genopbygger celler og støtter blodgennemstrømningen i din krop, gør blodet bedre, lindrer rygproblemer, menstruationssmerter, smerter general. Hjælper med klarere visioner, hjælper med feberen. Styrker Immunsystemet, led, klarhed og energi. God til eksem og akner. Chakra: Rod, Hara, Solar plexus, Hjertechakra, Hals, Pande og kronen chakra. Stjernetegn: kan bruges af alle. Bruges til: Giver lys og Energi i dit hjem, lomme sten, og til meditation.

Japis: En pose på tilbud 50,- Healing sten, skaber ro, tryghed, stabilitet, mod og robusthed, jordforbindelse og balance i kroppen, du kan nem håndtere konflikter og nærme dig problemer med kreative løsninger. Styrker din hukommelse og organisationsevne, blodomløb og helbred. Ved bekymring eller negative tanker tager du fat om den. Det er en af de mest kraftfulde sten/krystaller du kan bruge for at rydde og fjerne blokering af dit liv og energifelt, giver balance i krop og sind. Chakra:Rod og hare chakra. Stjernetegn:Tyren Bruges til:Ved følelsesmæssige turbulens kom en sten i lomme.

Citrin krystal: En pose på tilbud 50,-. Giver lys og lykke i dit liv. Brug denne krystal, som den lille gnist, der skal til i spændende øjeblikke, som jobsamtale eller eksamen – krystaller har længe været kendt for deres energi og den menes at understøtte dig gennem din dagligdag, udvikling, til at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet. Chakra: solar plexus og krone. Stjernetegn: vædderen, Tvilling, tyren, vægten. Bruges til: Lomme sten, meditation eller pynt.

Priser på Rå Krystaller.

 • 10-19 g pris: 20,-
 • 20-29g pris: 30,-
 • 30-39g pris: 40,-
 • 40-49g pris: 50,-
 • 50-59g pris: 60,-
 • 60-69g pris: 70,-
 • 70-79g pris: 80,-
 • 80-89g pris: 90,-
 • 90-99g pris: 100,-

Kontakt mig hvis du sidder med spørgsmål. telefon 21 48 74 77, sende en mail til dortheflak@gmail.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.