Blog

Min bog

“Kommunikation og selvudvikling med Dorthe Flak” Her den 30/4-2019. kom min bog hjem. i 200 eksemplar. En bog til mine heste kurser og fordrag.. En bog til mennesker, der har dyr En bog til personlig udvikling En slags opgave bog til dig, der vil mærke dig selv En bog, hvor du får hjælp til at heale dig selv og telepati til dit dyr. Hund og katte er også i bogen.

Dagbladet Holstebro-Struer kom lige forbi

Dorthe sagde sit job op: Nu vil hun heale og tale med dyr og mennesker AF: JAN BRIKS Publiceret 09. april 2019 kl. 10:51 Dorthe Flak har kastet “det kedelige kontorarbejde” til side til fordel for en fuldtidskarriere som alternativ behandler. I hendes virksomhed vil hun behandle både mennesker og dyr. Ulfborg: Dorthe Flak drev for to år siden egen webshop med rideudstyr. Men hun kørte træt i det og solgte webshoppen…

Åben i klinikken

Klinikken har åben fra 9-17 Jeg tilbyder forskellige behandlings metoder. Jeg har arbejdet med det alternative siden 2009. “Nu åbner jeg fuldtid” Har du ondt i kroppen, står jeg klar til at hjælpe dig, med forskellige behandlings metoder. kropsterapi med zoneterapi Healing Fordrag og hyggeaftner “Hvor i laver øvelser” samtaleterapi Alternativ behandling, hvis du har ondt i krop og sjæl.

Behandling af dyr

Jeg tilbyder behandlinger til dyr. ” mest Heste” I mine behandlinger bruger jeg magnetterapi – zoneterapi punkter – massage, ser på hesten i helhed, som jeg arbejder ud fra. køre ud og underviser og telepati 1 dags kurser med telepati og ridning. 1 dags kurser med telepati og jordarbejde Har opstaldning med træning.