Behandling af Heste

Træning og behandling af hest og ejer nær Struer. (Ulfborg)

  • Telepati via foto på mail og en samtale.
  • Kursus en dag i telepati, træning, adfærd m.m.
  • Behandling af heste i Kropsterapi, healing og telepati
  • Online kursus video i Jordarbejde. 1 og 2. Køb kurset her. https://dortheflak.dk/koeb-boeger/

Telepati: Mail et nyt foto af hele heste, og dine spørgsmål og udfordringer. Skriv gerne hvornår du har tid til at snakke på telefonen. Efter samtalen mobilepay i 350,- Mailen er dortheflak@gmail.com

Kursus i en dag: Jeg kører ud og holder kurser. En spænende dag med hesten i fokus. kom helt tæt ind på livet af din hest, og i vil forstå hinanden både i ridning og i alt omgang.

Vi starter med Teori, ud i praksis til hesten, frokost og bagefter mere teori og vi slutter af med ridning / træning eller der hvor du har brug for hjælp. Alle kan være med på forskellige Niveauer.

Som vært: Hvis du inviter max. 6 heste med rytter/ejer, og ligger hus til. Min bog er jeres kursus materiale og i kan skrive i bogen til notater. Pris: (Efter aftale)

Behandling af hesten: Behandling med Kropsterapi, muskler, led, sener, bindevæv. Har heste skader, spændinger m.m.

Behandling af heste psykiske del, uro og balance. Magnetfeltterapi, telepati, massage, healing og meget mere.

Har du brug for en behandling med Kropsterapi og Zoneterapi, tager jeg gerne briksen med. Læs om behandlingen her.https://dortheflak.dk/kropsterapi-med-zoneterapi/

Er du interesseret i at holde et kursus mailer jeg gere mere informationer. Har du spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig.