KLIK HER FOR AT BOOKE EN TID

Behandling af hunde

Behandling af hunde.

Jeg behandler hunden med Kropsterapi massage af muskler, led, sener, bindevæv, nervebaner. Hele kroppen hænder sammen, skævhed, smerter, stivhed og spændinger, ubalance og uro af kroppen

Og den psykiske del kan give adfærds problemer.

Hunden gaber – smasker – slikker under behandlinger, når nervebanerne og kroppen giver efter for spændinger.

Jeg behandler med Magnet feltterapi, telepati, massage, healing. Det er så vigtigt at vi forstår vores dyr, der findes ikke dumme dyr, de gør kun deres bedste. Jeg går meget op i at se hunden i en helhed.

Jeg går meget op i Anatomi og fysiologi, hundes naturlig bygning og holdning. 

Kropsterapi massage er rigtig god til at øge blodcirkulation og sætter gang i immunforsvaret og udrenser affaldsstoffer, forbygger skader, jeg bruger healing og telepati med dyret under hele behandlingen.

Kropsterapi forbygger skader.

 • Muskelspændinger
 • Gigt, smerter, stivhed.
 • Halt hed. Seneskedebetændelsen
 • Bindevævsmassage øger blodomløbet og fjerner affaldsstoffer
 • Sår, betændelse, hævelser
 • Adfærds problemer. traumer, nervøs, uro, aggressiv og stress.
 • Afbalancering, Energi arbejde, healing.
 • Åndedraget

Hunden kommer på briksen i Ringkøbing, på briksen er en magnet topmadras, så blodcirkulationen øges og musklerne slapper af, så kan jeg komme mere i dybden på en blid måde, hvor healing, telepati går i gang.  derefter behandles med kropsmassage, hvor akupunktur plaser, healing, telepati, tages i brug, jeg har også andre metoder jeg tager i brug ved nødvendighed.

Vetcare: Scanning af muskler, sender, skader, sår, gigt mm. Bruges også i nogen behandling.

Healing og telepati med dyr. 

Healing er energi som åbner op, vurdering at dyrets tilstand, sandhed og sundhed.

så man kan kommunike med dyret, så man kan finde frem til skader, blokeringer, og når telepati er indover så kommer jeg ret dybt ind i dyret.

Jeg bruger telepati med alt omgang med dyr.

Telepati: Hunden fortæller mere end man regner med. Jeg kommuniker dybt med dyret under hele behandlingen. Det er vigtig vi forstår vores dyr, så vi får et godt samarbejde, med glæde og kærlighed.

Du kan lære meget om dig selv ved at lytte til din hund. Måske der er noget inde i dig, som din hund kan hjælpe dig med at få fokus på. Det kan være alt fra store og små ting, og det er ikke altid noget, du selv er klar over – men din hund mærker det, og guider dig, hvis du lytter.

Men hvordan lytter man lige til sin hund? Jeg forstår, at det kan være svært at forstå, hvad din hund prøver at fortælle dig, for nogle gange er det hundens helt små bevægelser, der fortæller det hele – og vores blik er ofte kun på de store liner. Det kræver lidt øvelse, og du må huske dig selv på, at det kan tage tid at åbne sine sanser, til telepatien

Snakker du med din hund eller til din hund?

Alt hvad jeg laver med dyr, har jeg telepati ind over. Telepati er kommunikation, lige som du og jeg snakker, stille spørgsmål og få svaret det gør det hele meget nemmere.

Det er så vigtigt at vi forstår vores dyr, der findes ikke dumme dyr, de gør kun deres bedste.

Men det er vores adfærd der ødelægger dyrene, vi kan bare ikke se det, vi ser det først, når vi kan mærke os selv. Når du kan mærke dig selv, så lytter du mere til højre frekvens, og du kan høre/mærke hvad dyrene siger. 

Hunde har brug for healing, fordi de lever et unaturligt liv hos os. De kan ikke bevæge sig på uendelige stepper og søge føde hele døgnet. De bliver også håndteret af os, træning, jagt, eller gå turer

De er afhængige af at vi tager os af dem og fodre dem og sørger for at de har det godt.

De er også afhængige af, at vi giver dem adgang til tilstrækkeligt dagslys. Naturligt dagslys giver hunden D-vitamin, god knoglevækst, et stabilt blodtryk, regulere det biologiske ur og hormonerne. Det modvirker også vinterdepression ligesom hos os mennesker.

Healing kan hjælpe på: Skader, smerter, sorg, tab, vrede, angst, sygdom, hård behandling, misforståelser, kommunikation, inflammation, desuden kan

healing kan også virke forebyggende.

Hunde er nemmere at heale på end mennesker, fordi de nemt giver slip på spændinger fysisk og psykisk. De har ikke nogen forbehold ligesom mennesker kan have.

Healing hjælper og beskriver hundens chakra, og kan hjælpe med at hunden kommer i balance med sig selv.

 • Vi mennesker har ansvaret og kan forlange noget af hund som den ikke kan.
 • Indre ro og balance er vigtig for din hund og dig
 • Balance i dit liv – job – ægteskab – børn – så motivationen holdes oppe overfor din hund
 • Vælg din hunde disciplin med omhug! En jagthund til jagt, en hyrdehund til hyrde. Osv.
 • Du får stører succes med din hund, hvis du køber den hund der passer til dig, størrelse, race, brug genstand
 • Varier din træning og få en mere glad og villig hund
 • At lære hunden at svare på de små signaler, – lyt – du skal selv have overskud til at se signalerne.
 • At gøre hunden lydig og samarbejdsvillig og skabe tillid.

God fornøjelse med din hund.