Behandling af dyr

Behandling og telepati med dyr, i Ringkøbing nær Ulfborg

  I Kropsbehandling, healing og telepati samt Adfærd og træning m.m.

  • Behandling af hest, hund og katte.
  • Healing og Telepati med dyr

Behandling af hest og hund.  Kropsterapi af muskler, led, sener, bindevæv, nervebaner. Og den psykiske del som uro og ubalance, adfærds problemer mm. Magnetfeltterapi, telepati, massage, healing. LÆS MERE OM HESTE HER.
LÆS MERE OM HUND HER.

Healing og telepati med dyr. Snakker du med din hest eller til din hest?  Alt hvad jeg laver med dyr, har jeg telepati ind over. Telepati er kommunikation, lige som du og jeg snakker, stille spørgsmål og få svaret det gør det hele meget nemmere. Jeg kommuniker både når jeg behandler, underviser og træner.

  • Har du spørgsmål til dit dyr? Send en mail med et nyt foto af hele dyret, og dine spørgsmål. Skriv gerne hvornår du har tid til at snakke på telefonen. Efter samtalen MobilePay’er du 350,- Mailen er dortheflak@gmail.com

Det er så vigtigt at vi forstår vores dyr, der findes ikke dumme dyr, de gør kun deres bedste. LÆS MERE HER.

Jeg kører ud i Vestjylland.